USI DE GARAJ SECTIONALE SI AUTOMATIZARI PORTI BATANTE SI GLISANTE!

Comercializam usi de garaj sectionale,izolate termic,din panouri sandwich cu grosime de 40mm,vopsite in camp electrostatic,din tabla galvanizata de 2mm,cu actionare atat manuala cat si electrica si usi industriale pe reductor cu lant sau automatizate monofazic si trifazic,la cele mai bune preturi pentru distributie din Romania
Confectionam cu vanzare sau montaj usi de garaj sectionale izolate termic si fonic rezidentiale si industriale oriunde in tara. Usile sunt fabricate din panouri sandwich de 40mm grosime si de 500 si 610 mm latime.Oferim automatizari puternice si fiabile cu puteri incepand de la 600-1000 N.Confectionam de asemenea panouri vitrate, usi pietonale si geamuri in usile de garaj.Confectionam usile numai la comanda! Preturi de producator incepand de la 266 Euro + tva!
Usile de garaj sectionate contin piese de cea mai inalta calitate, puse in miscare de motoare fiabile si usor de actionat.
Una dintre cele mai importante componente ale acestui tip de usa pentru garaj sunt arcurile care sunt special fabricate pentru a rezista la peste 25.000 de cicluri de functionare, ceea ce insemana peste 30 de ani de viata.
Cu ajutorul motoarelor telecomandate folosirea lor devine una deosebit de usoara si la indemana.
Acest tip de usi confera un aspect estetic deosebit garajului datorita diferitelor tipuri de suprafete sau culori, inclusiv imitatii lemn.
Vanzare produse constructii Aprilie 2018. 

Oferta a fost publicata la data 1 Iunie 2015 10:19 AM (acum 2 ani) si este valabila pana la data 1 Iunie 2016 10:19 AM (a expirat acum un an).

Oferta a fost publicata pentru zona geografica Romania, Nord-Vest, Salaj, Simleu Silvaniei
Setati alerta email
Primiti alerte cu anunturi
oferte produse constructii
la adresa de e-mail:
1. Anunturi produse constructii similare/recomandate:  * anunturile marcate cu steluta sunt postate in alte burse
2. PUBLICATI UN ANUNT in Bursa Constructiilor
Va recomandam sa publicati GRATUIT, FARA INREGISTRARE
o cerere/oferta pentru ca alti vizitatori sa va poata contacta. Pentru publicare
folositi formularul pentru postarea anunturilor. Cautam constant noi solutii pentru
imbunatatirea pozitiei rezultatelor in google.ro si alte motoare de cautare.
3. Cautati cereri/oferte in lista de produse constructii
$ +